Eremények 2012

EC Piliscsév 1. SX Ács 4. Sóskút 1. Pécs 2. Ács 1. Zomba 1. Mór 1. Varsány 1.

IndaVideó

Indavideó

Nem csak egy motoros naplója

Motocross-Enduro és Élet Story

Friss topikok

Ászberényi EC 09.28.

2008.10.01. 19:36 | Grill | 1 komment

 

Sok ugrató volt!!! Végre az extrém tesztekben ismert rönkök és gumi-nehezítők is produkáltak jónéhány látványos bukfencet. Igazi fotóscsemegézés volt...

Az időjárás kegyeibe fogadott minket, se por, se sár...ideális talaj fogadott a jól előkészített pályán. Én izlésemhez túl sok volt ugyan az erdei egynyomos látványtalan szakasz, de 13perces körökbe ígyis fért sok izgalom.

A felkészülésem elég jónak bizonyult, mert nem romlottak a köridőim és az első kör közepétől végigmotoroztam a távot növelve előnyömet. A német Pudor Bob is csak az első körben tartotta a lépést velem...Putz Lóri peig elengedett(mögötte másodikként startoltam).

Most következő hétvége ígérkezik még izgalmasnak, mert Mala-Mlakán Enduro Ob, Alpok-Adria, stb lesz miközben csapat Ob lesz cross Pannonhalmán...aholis indulnom kell...

Egy 8órás sárdagsztást követően 6 óra hazavezetés után másnap egy kőkemény cross verseny...majd igyekszem:)

A bejegyzés trackback címe:

https://grillmayer.blog.hu/api/trackback/id/tr70691333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

isti1983 2008.12.15. 13:26:33

Szia Gábor!

Jó, hogy végre van egy ilyen oldal! Jókat írsz, és a képek is nagyon jók. Amit javasolni szeretnék, jó lenne ha az endurózás technikai részéről is írnál, edzés motorral, motor nélkül, beállítások, akadályok leküzdésének technikái (gumi, farönk stb.) stb.

Mégegyszer gratula és további sok sikert, jövőre endurocross I. hely!!!

Üdv,
istván
süti beállítások módosítása