Eremények 2012

EC Piliscsév 1. SX Ács 4. Sóskút 1. Pécs 2. Ács 1. Zomba 1. Mór 1. Varsány 1.

IndaVideó

Indavideó

Nem csak egy motoros naplója

Motocross-Enduro és Élet Story

Friss topikok

Piliscsév extrém enduro kupa

2014.06.30. 09:34 | Grill | 1 komment

Címkék: ktm kawasaki husaberg grilgép kekfoto Grillmayer Havasi OKR extrém enduro

IMGL5348_átméretezve.JPGKarrierem bölcsője talán ez a hely. Fáj amikor azt látom, hogy kissé "alulreklámozott" rendezvény miatt a szervezők és a nézők is csalódottan távoznak a nap végén. Kétségtelen,hogy az extrém enduro nehéz sport és a sérülések is tizedelik a versenyzőgárdát, de olyan nevek is távol maradtak, akik miatt elindult fejlődésnek e sport. Profiknál csupán 12 induló míg amatőröknél négyen álltak rajthoz. Nem a Világ vége, de ezt a tendenciát reklámmal és színvonalas pályákkal kell megfordítani. Reméljük sikerülni is fog, mert nekem nem szívügyem ez a műfaj, de elmegyek versenyezni, mert ennyit tehet mindenki hozzá!

IMGL5380_átméretezve.JPGKátai Peti szerencsére itt volt és Király Róbert is, aki a kezdő fordulón a harmadik helyet szerezte meg. 

IMGL5325_átméretezve.JPGA verseny a szűk indulói létszám miatt pörgős lett, az időmérő kört követően röviddel már a három futamos döntőkre került a sor. A "gyors kör"egész jól sikerült, mert hét másodperccel voltam gyorsabb mint a 125ccm kétüteművel versenyző Kátai "Extrém" Peti. Pályának az összekötő részein több előnyöm származott a motorom erejéből mint hátrányom a súlyából fakadóan az akadályokon. 

IMGL5385_átméretezve.JPGA rajtjaim ugyan nem sikerültek fényesen, de a tumultusokban,amik az első egyenesekben voltak, rendre szerencsésebben keveredtem ki mint ellenfeleim. A csata inkább Király Robival volt, mert egy fölfelében kívülről gondoltam megelőzni,ami nem minden esetben szerencsés...a fotó szerint ekkor sem volt az, mert kicsit kijjebb engedte motorját és csak a gyors irányváltás és gázelvétel mentett meg a bukástól.

IMGL5374_átméretezve.JPGÉn is így csináltam volna természetesen:)

IMGL5389_átméretezve.JPGÖsszességében az igazi izgalmat a harmadik döntő hozta csak meg igazán, ahol akkumlátorom felmondta a szolgálatot. Se indítás, se alapjárat nem volt onnantól motoromon. Szerencsémre a generátor termel elegendő áramot, ha már jár a motor, csak a benzinpumpa gyengélkedett az áramhiányban. A rajt így nélkülem indult, mikor és a dombról begurulva indítottam motorom és hajráztam az ellenfelek után.

IMGL5441_átméretezve.JPGAz utolsó két körre sikerült befognom az éllovasokat, így bebiztosítva az összetett győzelmet a hétvégére. Második Király Róbert, harmadik Kátai Péter lett.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://grillmayer.blog.hu/api/trackback/id/tr896412945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cukkmukk 2014.07.04. 15:01:56

A Motoros Family kezdeményezésben rést vesz valaki? Lesz most egy fesztivál, kis gurulás, stb. Nincs kedve jönni valakinek? glurl.co/fesztival
süti beállítások módosítása