Eremények 2012

EC Piliscsév 1. SX Ács 4. Sóskút 1. Pécs 2. Ács 1. Zomba 1. Mór 1. Varsány 1.

IndaVideó

Indavideó

Nem csak egy motoros naplója

Motocross-Enduro és Élet Story

Friss topikok

Sóskút - mintaverseny:)

2011.03.14. 21:19 | Grill | 3 komment

 Gondoltam meg sem említem a tegnap díjátadón hallott monológot a nagyérdeműnek, de most, hogy a neten is hasonló butaságokat olvastam, hát mégiscsak összegzem, hogy a verseny hol is játszódott...:)

Nagy örömömre ismét komoly mezőny gyűlt össze a szezonnyitóra! Sok Eb-t megjárt endurós és crossos. Úgy futottam neki, hogy van esélyem végre megmutatni, hogy nem felejtettem el mindent a motorozásból...

Ötödiknek el is startoltam és gyorsan Svitko nyomába eredtem, akit majd egy körös hajtóvadászat után sikerült leelőznöm és egy biztonságos 15-20mp-es előnyt kiépítenem. Tartott ez egészen az utolsó előtti 3. körig, mikor annyira szerencsétlenül értem utol egy lekőrözött bojt, hogy sajna egyikük előttem állt meg és nem értette, hogy miért vagyok mérges, ha megelőznek engem amíg vele társalgok... Itt tenyerem már nem volt ereje teljében, de az utolsó körre 3-mp-re megközelítettem Svitkot, mikoris olyan gázzal ment át a célvonalon, hogy miközben kicsúszott a hátsó kereke(pályán kívülre), magára tekerte az eredményjelző kábelkötegét...és hagyott engem egy Tecso gazdaságos utolsó kört turistáskodni a célig, nehogy még egy kört kelljen mennünk. 

Belülről tudom, hogy más a pörgés, de emlékeim nem csalnak, ha azt állítom, hogy vezettem nyugisan a verseny 3/4-ét úgy, hogy lemotoroztam az Európa bajnokot, majd elvesztettem kevésbé az én hibám okán az elsőséget, amit az utolsó körben szerencsével visszakaptam?! Ehhez képest erkölcsi győztest hirdettek úgy, hogy azt a badarságot kellett hallani, hogy a versenyen induló 400motoros közül Svitko úgy ment át a cél alatt földben átvezetett dróton, hogy magára tekerte a hátsó kereke??? Ezt a baromságot aki látott már kábelt nem hiheti el. Én sem kértem erkölcsi borogatást, mikor elém estek, majd rosszul tankoltak meg és kiestem vezető helyről(ez volt a legutóbbi két évnyitón), mert tudtam, hogy az erkölcsi győzelem este a lefekvéshez kell, nem a feneket kinyalatni nagy nyilvánosság előtt! Most ezennel kérem akik nem a feltörekvő tehetségek marasztalásával foglalkoznak, nézzenek mélyen a lelkükbe és gondolkozzanak, hogy ezzel, vagy a fiatalok támogatásával tudnának segíteni ezen a sporton? Voltak gyerekek, akikről olyan keveset hallani, volt itt szuper crossos mint Szvoboda Bence és szuper pálya...akkor kérem ezekkel foglalkozzanak, mert a versenyző úgyis tudja, hogy "a második helyezett az első vesztes"

Töltök fel pár videót, ahol látszik hogy menekült előttem a szlovák tesó, meg ezennel kérem, hogy egy alap képzést és szabályt hozni szíveskedjenek, a lekőrözések könnyebbé tételére! Pl: külső ívre kötelező menni a lekőrözöttnek, vagy nem az ideális íven félreállni, vagy az erdőben ahol több nyom van ott elengedni és nem megállni két fa között...

ÜdvGrill

A bejegyzés trackback címe:

https://grillmayer.blog.hu/api/trackback/id/tr552739791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Holdonn'r 2011.03.16. 08:34:37

Szia Gábor

Végre sikerült,gratulálok.

MXonline 2011.03.17. 18:06:14

Hello!

Itt hozzászóltak az átvett bolgodhoz:

mxonline.hu/soskuti_mintaverseny_grill_blogjarol

Üdv,
Petro Lajos

kissisti83 2011.04.12. 12:52:55

Szia Gábor!

Először is gratulálok az eredményedhez, másodsorban a feltöltött videókhoz a youtube-on mindet mosollyal néztem végig. A bloghoz kapcsolódóan pedig: Nagyon durván érzékelhető volt a különbség, simán leiskoláztad Svitko-t, nem azért de baromira látható, mennyire nyomatékos a 4t-d. :) Ami pedig a verseny végkimenetelét illeti nagyon is fer dolog volt az élettől, nem azért mert megsajnált és visszakaptad egy Svitko bukta után az első helyet, hanem mert a legjobb nyert, aki végig uralta és gyalázta a mezőnyt. Kár, hogy élőbe nem láttam!

Üdv,
István
süti beállítások módosítása