Eremények 2012

EC Piliscsév 1. SX Ács 4. Sóskút 1. Pécs 2. Ács 1. Zomba 1. Mór 1. Varsány 1.

IndaVideó

Indavideó

Nem csak egy motoros naplója

Motocross-Enduro és Élet Story

Friss topikok

Évnyitó...

2009.03.24. 09:29 | Grill | Szólj hozzá!

Először is BUÉK mindenkinek!

Nem mondhatnám, hogy a sok motorozásnak hála nyúlt ilyen hosszúra a téli álmom, de visszatértem és indultam az első helyen kiemelt sorozatban(számomra) a 2 órás Enduro-Cross Ob sóskúti nyitó fordulóján.

Szuper volt, hiszen évről évre egyre többen jönnek és most is versenyzőcsúcs született...majd 300 indulóval!!!

A külföldiek (német, szlovák, cseh...) olyan erőt képviseltek, amit szép lett volna legyőzi...nem is lehetetlen, de a szerencse hiányzott hozzá. Az első három körben nyugodt egy perces előnyt ugyan összegyűjtöttem, de egy bukás és egy összeakadás máris a harmadik helyre dobott vissza. Ekkor sajnos az első teleszkópom is megsérült, minek következtében nem úgy rugózott motorom, hogy kellett volna...ebből jött az elfáradás és a 3. hely összetettben. Magyar bajnoki pontokat ugyan ez nem érinti, mert azt csak Magyar licences versenyzők kapják...de fontos lett volna nekem, hogyha egy 2x Európabajnokkal elbánok (ill. Vb csapatban versenyző másikkal).

Most szervíz a motornak és bőrnövesztő fázis a kezemnek van napirenden és a hétvégén lehet, hogy (Ácson) jön Németh Kori is, ami az Ő felkészülési versenye is lenne a Német CC sorozathoz. Rég nem versenyeztem vele, de nagyra tartom őt mindazért, amit elért és örülnék egy jó versenynek vele-ellene:)

Sóval most Ács, utána Nagykanizsa...jó bajnokságnak ígérkezik, gyertek el minél többen!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://grillmayer.blog.hu/api/trackback/id/tr261021819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása