Eremények 2012

EC Piliscsév 1. SX Ács 4. Sóskút 1. Pécs 2. Ács 1. Zomba 1. Mór 1. Varsány 1.

IndaVideó

Indavideó

Nem csak egy motoros naplója

Motocross-Enduro és Élet Story

Friss topikok

A Nagy Kanizsa 2óra alatt és után

2009.04.17. 09:09 | Grill | Szólj hozzá!

Címkék: grillmayer

Nagyszerű verseny volt. Főleg úgy, hogy mindenki tudja, hogy a pálya adottságai nem igazán kedveznek ennek a sportnak. Vagy sáros, vagy poros. Nagy hegyekkel sincs tele...de indulóval és nézővel igen. A meglepetés, hogy a cross rész belocsolva várt minket és az erdei szakaszokról is gondoskodtak a szervezők. A cross részben rengeteg ugrató nőtt fel a jó kategóriába és a nyomvonal is meglepően jól sikerült...főleg annak tetszett, aki szereti a nagy tempót... Én szerencsére jól elcsíptem a rajtot, és a cross pálya felénél már az élre álltam. Innentől viszont meglepetésemre, nem nőtt olyan gyorsan az előnyöm mint azt szerettem volna...és az utolsó körökig is csak majdnem két perces előnyt sikerült összegyúrnom. Mindeközben jól el is fáradtam...de ez a szép a sportban...

A mostani hétvége viszont egy sokkal inkább nehéz terepen lesz, Tokod-Ebszőnyányán...ahol enduro-Európa bajnoki forduló is lesz idén:) Azon a versenyen szeretnék helyt állni, remélem menni fog... Szóval jó volt ismét versenyezni, és bízom benne, hogy több crossos látogt el ebbe a kemény sorozatba!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://grillmayer.blog.hu/api/trackback/id/tr81070220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása