Eremények 2012

EC Piliscsév 1. SX Ács 4. Sóskút 1. Pécs 2. Ács 1. Zomba 1. Mór 1. Varsány 1.

IndaVideó

Indavideó

Nem csak egy motoros naplója

Motocross-Enduro és Élet Story

Friss topikok

Endurocross OB 5 -a Mecsek sűrűjében bolyongva

2009.05.03. 22:04 | Grill | 3 komment

 Pécs - EC 5. forduló

A cross pálya hiánya nem is okozott hiányérzetet annyira, hiszen olyan változatos erdei nyomvonalat sikerült kijelölni a lelkes rendező gárdának, hogy ez volt a nehézsége a  versenynek. Persze az erdőnek is meg vannak a maga hátrányai....az előzési lehetőségek hiánya és a nézőt csalogató mutatványok most kimaradtak, pedig ennek is részesének kéne lenni egy versenynek. Mindenesetre jó verseny volt, főleg így, hogy pont annyi eső esett, ami a talajt igazán "fogóssá" varázsolta...és a pornak nem adott esélyt sem:)

A startom most sem lett a legfényesebb, de kedvesek voltak az ellenfelek, mert tisztességes előzéssel nem tudott volna senki előrébb kerülni-így akit utolértem, az félreállt. A kör vége felé értem a kawás Gubacsot utól, és ő sem tartott fel, hanem hagyta, hogy menjek az utamra...aminek szintén nagyon örültem, mert veszélyes lett volna a fák között "dűlőre vinni a kérdést". Kb 15 bmásodperccel voltam gyorsabb, ami lehet kevés is, ha sokat számolgatok...de a két órát nem tudná senki telivel" végigveretni...így ami plusz 30 másodpercet eredményezhetett volna a köridőmben, az maradt a célbajutásra tartalékolva...

A vége felé eleredt az eső is, ami a csúszós kifényesedett agyagos részeken kívül még tartogatott egy kis meglepetést is: olyan sötét lett a sűrű erdőben, hogy az erdei fekete föld szinte egybeolvadt az éggel....meg is ilyedtem párszor, mert csak érzésből mentem csak előre, és vártam, hogy lássak...! Szerencsére csak két körig volt ilyen mostoha hozzánk az idő, így a befutó körben már lehetett megint nem csak a tapintásra alapozni haladásunkat:)

A félelmem az esőtől többé-kevésbé abból is fakadt, hogy még az a gumiabroncs van a motoromon, amit az első bajnokira tettünk föl Sóskútra...tehát a csodával szinte határos amit az a szerencsétlen mousse-gumi kibírt az életemért:) A fele szerintem már hamuvás égett, a mintázat pedig már lágyabb röghegységekre hasonlít inkább már csak...:)

Most is Bodnár Móni volt a "főfényképész", hamarosan megkapom a kártyát amire mentette a képeket, akkor azt is feltöltöm!

Üdv: Grill

A bejegyzés trackback címe:

https://grillmayer.blog.hu/api/trackback/id/tr811101172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

okta 2009.05.20. 14:00:00

Szia Gábor!

A tokodi enduro EB futamon indulsz/láthatunk?
További sok sikert!
Üdv
Okta

Grill 2009.05.20. 20:18:20

Megyek, már készülök is...jó verseny lesz tutii!
Remélem azért tudok egy pár jó időt futni:)
Üdv

okta 2009.06.05. 16:23:01

Látom sok időd nincs "blogolni"...
(Legyél miniszterelnök és akkor lesz rá időd! :-DDD)

Az EB nagyon tetszett (a sziklamászás elég durva volt...), már csak azt nem tudom, hogy mi történt veled a második nap - csak annyit láttam, hogy tolod ki a Kawát a pályáról. (???)
süti beállítások módosítása